Minilease en autoverhuur op lange termijn

Wilt u meer vrijheid om te doen wat u wilt, wanneer u wilt? Wil je verlost zijn van vaste vertrektijden en vertragingen in het openbaar vervoer? Of bent u op zoek naar een alternatief voor het kopen of leasen van een auto?

Bij Oscar Autoverhuur bieden we lange termijn autoverhuur aan, ook wel minilease genoemd. Wij noemen dit een Oscar Auto Abonnement. Lange termijn autohuur of minilease is een flexibele vervanging voor private lease en het kopen van een nieuwe auto.

Wij hebben een ruime keuze aan auto's en u kunt zelf kiezen welk model u wilt huren. Je kunt de auto hier op de website reserveren, maar als je liever hebt dat wij de auto voor je reserveren, staan wij en onze vestigingen natuurlijk voor je klaar. Dus ga de weg op en ervaar de flexibiliteit van een auto huren op lange termijn!

Hoeveel kost het om een Short-Lease Auto?

In de onderstaande tabel presenteren we de populairste combinaties voor auto abonnement en langetermijnautohuur bij Oscar. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet gegarandeerd worden, omdat ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de afdeling die eigenaar is van de auto.

Soort Auto Kilometer per maand Maandelijkse prijs*
Micro Auto 1.200 km
1.500 km
2.000 km
540 - 720 €
597 - 777 €
692 - 892 €
Kleine Auto 1.200 km
1.500 km
2.000 km
870 - 1.020 €
927 - 1.077 €
1.022 - 1.172 €
Middelgrote auto 1.200 km
1.500 km
2.000 km
1.020 - 1.350 €
1.077 - 1.407 €
1.172 - 1.502 €
Grote auto 1.200 km
1.500 km
2.000 km
1.170 - 1.470 €
1.227 - 1.527 €
1.322 - 1.622 €

Wil je meer lezen over onze prijzen? Klik hier voor meer informatie

We kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en is afhankelijk van de individuele auto en afdeling.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Als je op zoek bent naar een auto die je voor langere tijd kunt huren, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via telefoon, chat of e-mail. We zullen er alles aan doen om de juiste auto voor je te vinden.

Klantenservice

Phone: +31 85 048 1960

Mail: [email protected]

Adres

Oscar Oscar Autoverhuur B.V.
Postbus 74
6710 BB Ede
KVK: 84504641

Openingstijden klantenservice

Maandag - Fredag 08:00 - 17:00
Zaterdag - Zondag* 08:00 - 15:00

*Incl. nationale feestdagen.

Hoe een Oscar Shortlease Abonnement werkt

Als je bij ons huurt, bepaal je zelf hoe lang je de auto wilt huren. Je huurt de auto voor een vast maandelijks bedrag en er is geen extra aanbetaling.

U betaalt voor de eerste maand wanneer u uw boeking aanmaakt, daarna betaalt u in maandelijkse termijnen - net als bij uw mobiele telefoonabonnement. Als u uw huurperiode wilt verlengen, neem dan voordat het contract automatisch afloopt contact op met de klantenservice van Oscar en wij zullen uw boeking verlengen. Er is geen lock-in periode, maar als u het contract vroegtijdig wilt beëindigen, moet u dit een maand van tevoren aankondigen.

Huur al een auto vanaf €20 per dag met autoverhuur

Met huurauto's vanaf €20 per dag hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Goedkope huurauto's zijn ons handelsmerk, en natuurlijk bieden we ook goedkope bestelwagens, minibussen en verhuiswagens voor langere periodes.

Met onze minilease is 40 kilometer altijd inbegrepen in de prijs per dag. Als dit niet genoeg is, kun je extra kilometers toevoegen wanneer je een huurauto voor de lange termijn boekt voor nog minder dan normaal. Zo voorzien we in alle behoeften.

Onze leaseplannen

Bij Oscar hebben we een ruim aanbod aan auto's. Dit omvat bestelwagens, verhuiswagens, minibussen, autotransporters, aanhangwagens, campers en natuurlijk auto's

We hebben ook veel verschillende autotypes. Of je nu op zoek bent naar kleine stadsauto's, een stationwagon of SUV, en of je nu een handgeschakelde of automatische versnellingsbak wilt, we hebben voor ieder wat wils.

Zodra u de auto van uw keuze hebt gevonden, kunt u deze met een paar klikken rechtstreeks op onze website reserveren. Welke auto je ook kiest, alle Oscar-voordelen zijn altijd inbegrepen. Wanneer u via onze website boekt, betaalt u niet één keer de volledige prijs, maar alleen de prijs voor de eerste maand. Daarna wordt u automatisch om de 30 dagen afgeschreven.

Voordelen van een short lease auto

Met autolease op korte termijn bevrijden we je van alle verplichtingen van traditionele privélease. In tegenstelling tot leasen kunt u met een Auto Abonnement uw auto ook verhuren. Tegelijkertijd kunt u de lease op zeer korte termijn starten en beëindigen. Dit maakt minilease een veel flexibelere manier om een auto te huren.

Bovendien zijn wegenwacht, wegenbelasting, omnium- en aansprakelijkheidsverzekering bij de prijs inbegrepen. Met andere woorden, je hoeft alleen de brandstof zelf te betalen. Bovendien is de maandelijkse betaling een vast en transparant bedrag, in tegenstelling tot de schommelende en ondoorzichtige prijzen van een huurauto.

Lokaal huren, krijg hulp in de lokale omgeving

Met lokale vestigingen in het hele land hebben we altijd een vestiging bij jou in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om van en naar de verhuurlocatie te komen. Gaat je auto kapot en heb je voor langere tijd een auto nodig? Bij Oscar Autoverhuur hebben we veel auto's in verschillende prijsklassen, dus de kans is groot dat we iets kunnen vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Wat er ook gebeurt, we hebben altijd een vestiging klaarstaan om je op weg te helpen. Ophalen en terugbrengen moet altijd op hetzelfde adres gebeuren, tenzij anders overeengekomen.

Commerciële leasing auto

Als bedrijf kun je natuurlijk ook een auto huren op lange termijn. Op die manier hoef je geen nieuwe bedrijfsmiddelen aan te schaffen die slechts voor een korte periode worden gebruikt. Dit geldt of het nu gaat om een bestelwagen, verhuiswagen, aanhangwagen of iets heel anders.

Natuurlijk is de huur inclusief alle diensten die je van een auto-abonnement mag verwachten, inclusief: eigenaarsbelasting, volledige service, verzekering en btw. Zoals altijd is de btw aftrekbaar van de belasting. Als dit interessant klinkt, gebruik dan het boekingsformulier om een geweldige aanbieding te krijgen.

Neem contact met ons op

Phone: +31 85 048 1960

Mail: [email protected]

We doen altijd ons best om een stap verder te gaan zodat we aan je specifieke wensen kunnen voldoen. Voordat je contact met ons opneemt, is het een goed idee om te zien waar andere klanten hieronder vragen over stellen.

Meest gestelde vragen over Shortlease bij Oscar

Zowel terugkerende als nieuwe klanten kunnen vragen hebben over het huren van een auto. Daarom hebben wij deze lijst met "meest gestelde vragen" opgesteld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ons auto-abonnement. Als u nog op zoek bent naar antwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Hoe lang kan mijn huurperiode duren?

Uw huurauto verandert in een auto-abonnement wanneer u deze langer dan 28 dagen huurt. Daarna is het helemaal aan u hoe lang het abonnement moet zijn.

Wat is er bij mijn auto-abonnement inbegrepen?

Wij bieden een auto-abonnement aan inclusief aansprakelijkheids- en aanrijding verzekering, groene belasting, pechhulp, service en 40 km per dag. Dit betekent dat u als klant alleen verantwoordelijk bent voor de brandstof.

Moet ik een borgsom betalen?

Bij betaling met een creditcard hoeft er geen borg betaald te worden. Als u met een pinpas betaalt, kan er wel borg gevraagd worden. Bekijk hier onze tarieven voor borg.

Moet ik een voorschot betalen?

Er wordt 25% van de huurprijs voor de eerste maand of de volledige huurprijs voor de eerste maand in rekening gebracht, afhankelijk van hoe lang u de auto heeft gereserveerd.

Hoe wordt de huurauto opgehaald?

Zodra u een auto heeft geboekt, ontvangt u een e-mail met het adres en verdere informatie over de afhaalvestiging. U kunt de auto daar ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Kan ik een auto abonnement afsluiten als ik jonger ben dan 25 jaar?

Ja het is mogelijk om met een auto abonnement af te sluiten als u jonger bent dan 25 jaar. Houd er wel rekening mee dat er een leeftijdsgrens geldt voor sommige auto's en dat er een hogere borg gevraagd kan worden.

Staat uw vraag er niet bij? Wij zitten elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden!

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur Auto abonnement
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
25,00€ tot 99,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 650 beoordelingen.