Goedkoop busje huren

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Op zoek naar een busje?

Bij Oscar verhuren wij meer dan alleen auto’s. U kunt bij ons ook terecht voor een busje. Of u nu op zoek bent naar een bestelbus, verhuisbus of personenbus, wij vinden iets passends voor u bij u in de buurt.

Busje huren voor vervoer van artikelen

U heeft zojuist een meubel gekocht, maar concludeert dat deze niet in uw personenauto gaat passen? Met meer dan 100 locaties in heel Nederland, heeft Oscar altijd een locatie waar u goedkoop een busje kunt huren.

U kunt gemakkelijk in ons menu filteren op de maat van de bus, zodat u direct de juiste resultaten ziet. Bij extra informatie kunt u de afmetingen van de bus zien, zodat u zeker weet dat hetgeen wat u gaat vervoeren in de bus past. U kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice voor advies.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare manier om uw artikelen te vervoeren, dan is het huren van een busje bij Oscar de perfecte keuze. Met ons uitgebreide assortiment aan busjes en uitstekende klantenservice, kunt u er altijd op vertrouwen dat u bij ons de beste service krijgt. En dat alles voor een scherpe prijs!

6-9 persoons busje huren

Bent u een vakantie of uitje aan het plannen met de familie, collega’s of vrienden? Oscar Autoverhuur biedt ook personenbusjes te huur aan. U kunt bij ons een 9 persoons busje huren, maar wij hebben ook 6- en 8 persoons busjes. U kunt links in het menu gemakkelijk filteren op het aantal stoelen, zodat u snel de juiste bus voor uw reis vindt.

Het huren van 6-9 persoons busjes biedt veel voordelen. Zo hoeft u niet te reizen in aparte auto's, wat niet alleen gezelliger is, maar ook kosten bespaart op brandstof en tol. Bovendien heeft u met een busje meer ruimte voor bagage en kunt u gemakkelijker samen activiteiten ondernemen op uw bestemming. Bij Oscar Autoverhuur kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven en een uitstekende service.

Reserveer vandaag nog uw personenbusje en maak uw reis of uitje tot een succes!

Busje huren voor verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen is het verstandig een verhuisbus te huren. Oscar biedt door heel Nederland verschillende opties aan voor een verhuisbus met lift. Met een verhuisbus kunt u veel tijd besparen, vanwege de ruime laadruimte. De lift maakt het gemakkelijker om de spullen in de bus te tillen.

De meeste locaties bieden ook extra accessoires aan om het verhuizen gemakkelijker te maken, zoals spanbanden en een steekwagen.

Kortom, bent u op zoek naar een goedkoop busje om te huren voor vakantie of verhuizing, heeft Oscar u genoeg te bieden.

100 kilometer inbegrepen bij het huren van een busje

De eerste 100 kilometer zijn altijd inbegrepen bij de huur van busjes op alle locaties. Als 100 kilometer niet genoeg is, kunt u altijd meer kilometers boeken tijdens uw reservering. Heeft u toch onvoorzien meer gereden, rekent u deze gereden kilometers af bij het inleveren van de busje.

Afhalen, rijden in het buitenland en busje huren voor jongeren

Bij het ophalen van uw busje dient u een rijbewijs (rijbewijs b) en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Wij willen het afhalen zo eenvoudig mogelijk maken, zodat u zo snel mogelijk op weg kunt. Als u een busje huurt om naar het buitenland te rijden bel dan van tevoren onze klantenservice. Dit is niet bij alle vestigingen mogelijk, en u heeft wellicht een aanvullende verzekering nodig.

Als u tussen de 18-24 jaar oud bent, bent u natuurlijk ook welkom om bij ons te huren, maar sommige van onze auto's hebben een leeftijdsbeperking. De leeftijdsbeperking verschilt per locatie, en staat duidelijk omschreven bij de aangeboden voertuigen. Er kan ook een hogere borg en eigen risico van toepassing zijn. De borgsom wordt terugbetaald, mits er geen schade aan het voertuig is.

Veelgestelde vragen over onze busje huren

Hier zijn enkele antwoorden op vragen die onze klanten ons vaak stellen:

Wat kost het om een busje te huren?

U kunt een busje huren vanaf slechts 59€ per dag bij Oscar Autoverhuur. Hierbij zijn 100 km per dag en een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen.

Waarom zou ik kiezen voor Oscar Autoverhuur?

Bij Oscar Autoverhuur vindt u goedkope huurauto's in heel Nederland tegen de beste prijs. Wij hebben een grote selectie van auto's. De auto’s zijn gemakkelijk en eenvoudig online te reserveren en er zijn geen verborgen kosten. Zelfs onze klanten zijn het met ons eens, daarom scoren wij meer dan 4,4 van de 5 sterren op Trustpilot.

Moet ik extra betalen als ik jonger ben dan 25 jaar?

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten voor personen jonger dan 25 jaar. U kunt voor dezelfde prijs een busje huren, ook als u jonger bent dan 25 jaar. We zullen in sommige gevallen een hogere borg vragen, maar deze wordt aan het einde van de huurperiode weer terugbetaald. Wel hebben wij een leeftijdslimiet op sommige busje's.

Zijn er annuleringskosten bij busje huren?

Voor annuleringen binnen 48 uur voor de ophaaltijd, heeft Oscar het recht om het volledige bedrag in rekening te brengen. Als de annulering plaatsvindt vóór deze 48-uurs periode, zult u slechts 25% van de huurprijs hoeven te betalen. Voor vragen over annulering kunt u contact met ons opnemen via +31 85 048 1960.

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur busje huren
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
59,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 650 beoordelingen.