Over Oscar Autoverhuur

In 2018 werd Oscar in Denemarken opgericht door twee broers met veel kennis in het bouwen van software binnen de automotive. Na het overweldigende succes in Denemarken is inmiddels ook het platform in Spanje opgestart. Oscar valt inmiddels elk jaar in de prijzen omdat het platform zeer innovatief werkt. Dit heeft geresulteerd in de hoogste klanttevredenheid in de sector en is daarom ook de snelst groeiende start-up binnen de autoverhuur. 

Het Oscar autoverhuurplatform heeft bij aanvang meer dan 120 onafhankelijke franchisevestigingen in Nederland. Ons doel is om autoverhuur tegen lage prijzen aan te bieden met ondersteuning en service van hoge kwaliteit met zo'n 200 vestigingen in Nederland. Wij willen tevreden klanten en streven ernaar om de beste autoverhuurder van Nederland te zijn.

Samen met onze lokale garagebedrijven leveren wij topservice met de mensen die spreken in uw lokale taal. Bij ons kunt u met een gerust hart een auto huren, zonder de complexiteit die de 'ouderwetse' huur bedrijven met zich mee brengen.