Bestelbus huren

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Huur een bestelbus bij Oscar!

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren, als u ook een bestelwagen van Oscar kunt huren. Wij hebben altijd de geschikte auto voor elke klus, van klein tot groot! 

Wij bieden lokaal verhuur van bestelwagens in al onze vestigingen in Nederland. U bent dus nooit ver van uw dichtstbijzijnde Oscar-verhuurkantoor.

Zoek een bestelwagen bij u in de buurt met behulp van de zoekbalk hierboven. Voer uw stad en de gewenste data in. Vervolgens krijgt u een lijst te zien van bestelwagens die bij u in de buurt beschikbaar zijn.

Wij zien u graag in een van onze Oscar vestigingen!

Wij hebben bestelwagens in alle maten

Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Daarom verhuren wij bestelwagens in verschillende maten.

Het aanbod van onze bestelwagens varieert per vestiging, en het aanbod veranderd en groeit ook elke dag. Van standaard bestelwagens tot grote ruime vrachtwagen. Of van koelwagen tot verhuiswagen, we hebben het allemaal. 

Wij bieden kleine bestelwagens aan, zoals een VW Touran, die ongeveer 3 m3 kan vervoeren. Deze is zeer geschikt wanneer u niet veel te verhuizen heeft - u profiteert dan nog steeds van de beste prijzen op onze bestelwagens.

Wij verhuren ook grote bestelwagens, zoals een Peugeot Boxer, Ford Transit of Citroen Jumper. Deze bestelwagens hebben een laadruimte van 10 m3 of meer. Wij hebben deze bestelwagens in alle maten, van L1H1 tot L3H2 - dit varieert per filiaal. We hebben ook bestelwagens in alle maten daartussen. U bent dus verzekerd van een bestelwagen die aan al uw behoeften voldoet.

De prijzen van onze kleine bestelwagens beginnen bij 39 euro per dag, en onze grote bestelwagens kunt u huren vanaf 49 euro per dag.

Huur een bestelwagen in uw regio door het invoeren van de gegevens in de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina.

Oscar garandeert een lijst van voordelen

Huur een bestelwagen en profiteer van de enorme voordelen van Oscar!

Ondanks de lage prijs doet dat niks af aan de kwaliteit van onze service of de voordelen van het huren bij ons. Wanneer u een voertuig huurt of het nu een auto, bestelwagen of verhuiswagen is u krijgt altijd 100 km inbegrepen in de huurprijs per dag.

Als u extra kilometers nodig heeft kunt u deze kopen wanneer u de bestelwagen boekt. Als u meer dan 500 extra kilometers boekt, krijgt u tot 50% korting op de kilometerprijs.

De verzekeringen zijn inbegrepen in de huurpijs van het voertuig. Hierdoor zult u geen last hebben van onaangename verrassingen.

Wij geven prioriteit aan uw veiligheid tijdens de gehele huurperiode. Daarom is pechhulp ook inbegrepen. Voor de verzekering kunt u een verlaging van het eigen risico kopen, zodat uw eigen risico in verband met schade bij een ongeval aanzienlijk wordt verlaagd.

Alternatieven voor bestelbus verhuur

In sommige gevallen is een bestelwagen niet groot genoeg. Om die reden bieden wij bij Oscar verschillende opties aan. U kunt ervoor kiezen om een verhuiswagen te huren met meer ruimte. Net als onze bestelwagens, hebben wij ook verhuiswagens in verschillende maten. Op sommige locaties zijn er ook aanhangers beschikbaar, welke natuurlijk ook gecombineerd kunnen worden.

U profiteert nog steeds van dezelfde voordelen wanneer u een verhuiswagen huurt. Zowel onze verhuiswagens als bestelwagens mogen met een regulier B- Rijbewijs bestuurd worden. Voor een aanhanger heeft u in sommige gevallen een categorie E rijbewijs nog. 

Bij veel van onze vestigingen bieden wij ook diverse accessoires aan voor uw bestelwagen. Zo kunt u bij het reserveren van de bestelwagen kiezen voor steekwagens, verhuisdekens, of veiligheidssets. Wij staan altijd klaar om u te adviseren, zodat u de beste ervaring heeft!

Verhuur van bestelwagens op lange termijn

Bij Oscar verhuren wij ook bestelwagens op lange termijn. Wij noemen dit het auto-abonnement.

Een auto-abonnement werkt net als een mobiel abonnement: u betaalt een vaste maandprijs voor een bestelwagen die u maandelijks huurt. Alles is inbegrepen: Verzekering, kilometers, pechhulp, enz. Zelf hoeft u de auto alleen maar bij te tanken!

Als u geen bestelwagen in uw buurt kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op +31 85 048 1960 of e-mail [email protected] - wij kunnen vaak een bestelwagen voor u vinden die niet op de website staat.

Huur een goedkope bestelwagen voor een langere periode met auto-abonnement van Oscar!

Ophalen en huren voor jongeren

Bij het ophalen van uw gehuurde bestelwagen, moet u uw rijbewijs en legitimatie laten zien. Vervolgens zullen wij zorgen voor al het papierwerk.

Bij Oscar Autoverhuur is het toegestaan om jonger dan 25 te zijn om een bestelwagen te huren. Als u tussen de 18 en 25 bent, kunt u al onze voertuigen huren. Wij rekenen geen premie voor jonge bestuurders. U betaalt hetzelfde als een persoon ouder dan 25 jaar.

Echter is het mogelijk dat sommige auto's een leeftijdsrestrictie hebben. Dit zal worden vermeld in het boekingsproces. Ook zal er meestal een grotere borg gevraagd worden bij mensen jonger dan 25 jaar. Aan het einde van uw huurperiode zal dit worden terugbetaald. Het bedrag van de borg is afhankelijk van uw leeftijd en betaalwijze. U kunt hier meer lezen over onze borg voorwaarden.

Als u vragen heeft over onze verhuur, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via telefoon +31 85 048 1960 of e-mail [email protected].

Veelgestelde vragen over onze bestelwagens

Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen:

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een bestelwagen te besturen?

Nee. U mag onze bestelwagens besturen met een normaal rijbewijs. In Nederland is dat een rijbewijs categorie B.

Wat kost het huren van een bestelbus?

We hebben geen vaste prijzen voor onze bestelbussen, omdat de prijzen variëren, afhankelijk van de autoverhuurlocatie. U vindt prijzen vanaf 49€ voor kleine bestelwagens en 69€ voor grote bestelwagens.

Hoe krijg ik korting op jullie bestelwagens?

Wij bieden geen speciale kortingen op onze bestelwagens. Maar voor de meeste van onze bestelwagens bieden wij een lagere huurprijs van maandag tot donderdag, waardoor u kunt besparen op uw huur dan wanneer u in het weekend boekt.

Waarom zou ik voor Oscar Autoverhuur kiezen?

Bij Oscar vindt u goedkope bestelwagens in heel Nederland tegen de beste prijzen van het land. Wij hebben een grote selectie bestelwagens, een gemakkelijke en eenvoudige online boeking en geen verborgen kosten. Zelfs onze klanten zijn het hiermee eens en daarom scoren wij meer dan 4,5 van de 5 sterren op Trustpilot.

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur Bestelbus huren
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
49,00€ tot 79,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,5 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 2350 beoordelingen.