PRIJZEN VOOR AUTOVERHUUR VAN OSCAR

Als u bij Oscar huurt, steunt u het plaatselijke bedrijfsleven en de gemeenschap. Alle locaties in Oscar zijn onafhankelijk en hebben de aangesloten auto's in eigendom. De prijzen in de tabel hieronder tonen de aanbevolen prijzen in het laagseizoen op een werkdag. De uiteindelijke prijzen worden bepaald door de individuele locaties op basis van hun zakelijke behoeften en kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en de tijd van het jaar.

Maak een zoekopdracht voor de stad, periode en autotype die je wilt, om beschikbare auto's en prijzen te zien voor de periode die je wilt huren.

Huurauto prijzen

TYPE AUTO VANAFPRIJS EXTRA KM
Micro auto € 29 € 0,11 - € 0,19
Kleine auto € 34 € 0,12 - € 0,21
Middelgrote auto € 39 € 0,13 - € 0,23 
Grote auto € 44 € 0,15 - € 0,25 
Luxe auto € 59 € 0,18 - € 0,30 
Kleine bestelbus € 49 € 0,15 - € 0,25
Middelgrote bestelbus € 54 € 0,30 - € 0,18
Grote bestelbus € 64 € 0,21 - € 0,35
Verhuisbus € 84 € 0,24 - € 0,40
Verhuisbus met lift € 99 € 0,24 - € 0,40
Personenbus € 119 € 0,30 - € 0,50

* Alle prijzen zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering, omzetbelasting en 100 kilometer. Op alle huur is een borg en eigen risico van toepassing. Kortingen zijn niet van toepassing tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Korting voor aaneengesloten dagen

De korting voor aaneengesloten dagen is alleen van toepassing als de boeking wordt gemaakt met het vereiste aantal dagen en wordt niet toegepast of gewijzigd in geval van een verlenging vanwege extra administratiekosten. Als de boeking wordt ingekort, worden de kortingen aangepast aan het aantal dagen dat de boeking uiteindelijk telt.

Dagen Korting
7 dagen 5%
14 dagen 7%
21 dagen 10%

* Mogelijk niet van toepassing op alle autotypen. Kortingen gelden niet voor langetermijnboekingen van meer dan 28 dagen.

De eerste 100 km is altijd inbegrepen!

Is dit niet genoeg? Koop vooraf voordelig kilometers.

Bespaar geld en koop vooraf extra kilometers. De kortingen op extra kilometers worden automatisch toegepast in het boekingsproces en moeten worden toegevoegd voordat de boeking begint. Houd er rekening mee dat extra gereden kilometers niet worden verdisconteerd.

Aantal km Korting
100 km 10%
200 km 20%
300 km 30%
400 km+ 40%

* Kortingen gelden niet voor langetermijnboekingen van meer dan 28 dagen.

Huur op lange termijn

Als u een auto wilt huren voor meer dan 28 dagen kunt u bellen met onze klantenservice op 085 048 1960. Na het bellen met de klantenservice ontvangt u een vrijblijvende offerte voor lange termijn verhuur.

Reizen naar het buitenland

Als u naar het buitenland wilt reizen in een Oscar-auto, bent u verplicht dit van te voren te melden aan onze klantenservice. De prijs voor het rijden in het buitenland hangt af van het type auto en het aantal reisdagen, ook heeft uw bestemming invloed op de prijs.

Brandstof

De brandstof is niet inbegrepen in onze huurprijzen.

Extra bestuurder

Het is mogelijk een extra bestuurder toe te voegen tijdens uw boeking. U dient dit te melden bij het ophalen van uw huurauto. De tweede bestuurder moet ook een geldig legetimatie en rijbewijs tonen bij de locatie.

Borg

Het borgbedrag verschilt per type en locatie. Lees hier meer.

Coupons en kortingen

Als u bij Oscar huurt, steunt u de lokale bedrijven en gemeenschap. Onze prijzen zijn zo vastgesteld dat ze concurrerend zijn in het gebied waar u zoekt en worden aangepast aan de locaties. Daarom geven we meestal geen korting op autoverhuur, maar u kunt hier meer lezen over onze kortingen en speciale aanbiedingen.