Auto huren lange termijn met Oscar

Wil je meer vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je wilt? Wil je vaste vertrektijden en vertragingen in het openbaar vervoer vermijden? Of bent u op zoek naar een alternatief voor het kopen van een auto?

Bij Oscar Autoverhuur bieden wij autoverhuur op lange termijn. Wij noemen het een Oscar Auto Abonnement. Autoverhuur op lange termijn is een flexibele vervanging voor private lease en het kopen van een nieuwe auto.

Wij hebben een ruime keuze aan auto's en u kunt zelf kiezen welk model u wilt huren. Je kunt de auto hier op de website reserveren, maar als je liever hebt dat wij de auto voor je reserveren, staan wij en onze vestigingen natuurlijk voor je klaar. Dus ga de weg op en ervaar de flexibiliteit van autoverhuur op lange termijn!

Hoe reserveer ik een auto met lange termijnhuur?

Als u de zoekbalk op onze voorpagina gebruikt en een periode van meer dan 28 dagen invoert, ziet u de prijzen voor lange termijnhuur op de pagina met zoekresultaten.

U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, e-mail of chat voor hulp bij het huren van een auto op lange termijn.

Hoeveel kost het om een auto op lange termijn te huren?

In de onderstaande tabel presenteren we de populairste autoverhuur op lange termijn bij Oscar. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet worden gegarandeerd, omdat ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de afdeling die eigenaar is van de auto.

Soort auto Kilometer per maand Maandelijkse prijs*
Micro Auto 1.500 km
2.000 km
597 - 777 €
692 - 892 €
Kleine Auto 1.500 km
2.000 km
927 - 1.077 €
1.022 - 1.172 €
Middelgrote auto 1.500 km
2.000 km
1.077 - 1.407 €
1.172 - 1.502 €
Grote auto 1.500 km
2.000 km
1.227 - 1.527 €
1.322 - 1.622 €

Wil je meer lezen over onze prijzen? Klik hier voor meer informatie

We kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en is afhankelijk van de individuele auto en afdeling.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Als je op zoek bent naar een huurauto voor periodes van 3, 6 of 12 maanden, kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice via telefoon, chat of e-mail. We zullen er alles aan doen om de juiste auto voor lange termijn huren voor je te vinden.

Klantenservice

Telefoonnummer: +31 85 048 1960

Mail: [email protected]

Adres

Oscar Oscar Autoverhuur B.V.
Postbus 74
6710 BB Ede
KVK: 84504641

Openingstijden klantenservice

Maandag - vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag - zondag* 08:00 - 15:00

*Incl. nationale feestdagen.

Hoe werkt autoverhuur op lange termijn bij Oscar?

Als je bij ons huurt, bepaal je zelf hoe lang je de auto wilt huren. Je huurt de auto voor een vast bedrag per maand en er is geen extra borg.

U betaalt voor de eerste maand wanneer u reserveert en daarna betaalt u in maandelijkse termijnen - net als bij uw mobiele abonnement. Als u uw huurperiode wilt verlengen, neem dan voordat het contract automatisch afloopt contact op met de klantenservice van Oscar en wij verlengen uw boeking.

Huur al een auto vanaf €20 per dag met autoverhuur op lange termijn

Met huurauto's vanaf €20 per dag hoef je je geen zorgen te maken over je budget. Goedkope huurauto's zijn ons handelsmerk, en natuurlijk bieden we ook goedkope bestelwagens, minibussen en verhuiswagens voor langere periodes.

Bij onze leasing op lange termijn is 1.500 kilometer altijd inbegrepen in de maandelijkse prijs. Als dat nog niet genoeg is, kun je extra kilometers bijkopen bij je autoverhuur op lange termijn contract neemt voor nog minder dan normaal. Zo voorzien we in alle behoeften.

Onze autoverhuur op lange termijn plannen

Bij Oscar hebben we een ruim aanbod aan auto's. Dit omvat bestelwagens, verhuiswagens, minibussen, autotransporters, aanhangwagens, campers en natuurlijk auto's

We hebben ook veel verschillende autotypes. Of je nu op zoek bent naar kleine stadsauto's, een stationwagon of SUV, en of je nu een handgeschakelde of automatische versnellingsbak wilt, we hebben voor ieder wat wils.

Zodra u de auto van uw keuze hebt gevonden, kunt u deze met een paar klikken rechtstreeks op onze website reserveren. Welke auto je ook kiest, alle Oscar-voordelen zijn altijd inbegrepen. Wanneer u via onze website boekt, betaalt u niet één keer de volledige prijs, maar alleen de prijs voor de eerste maand. Daarna wordt het bedrag automatisch om de 30 dagen afgeschreven.

Voordelen van een auto huren lange termijn

Met autolease op lange termijn bevrijden we je van alle verplichtingen van traditionele privélease. In tegenstelling tot leasen kunt u met een auto huren lange termijn abonnement uw auto ook verhuren. Tegelijkertijd kunt u de lease op zeer korte termijn starten en beëindigen. Dit maakt autoverhuur op lange termijn een veel flexibelere manier om een auto te huren.

Bovendien zijn wegenwacht, wegenbelasting, omnium- en aansprakelijkheidsverzekering bij de prijs inbegrepen. Met andere woorden, je hoeft alleen de brandstof zelf te betalen. Bovendien is de maandelijkse betaling een vast en transparant bedrag, in tegenstelling tot de schommelende en ondoorzichtige prijzen van een huurauto.

Lokaal huren, altijd bij jou in de buurt

Met lokale vestigingen in het hele land hebben we altijd een vestiging bij jou in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om van en naar de verhuurlocatie te komen. Gaat je auto kapot en heb je voor langere tijd een auto nodig? Bij Oscar Autoverhuur hebben we veel auto's in verschillende prijsklassen, dus de kans is groot dat we iets kunnen vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Wat er ook gebeurt, we hebben altijd een vestiging klaarstaan om je op weg te helpen. Ophalen en terugbrengen moet altijd op hetzelfde adres gebeuren, tenzij anders overeengekomen.

Zakelijke autoverhuur op lange termijn auto

Als bedrijf kun je natuurlijk een auto op lange termijn huren. Op die manier hoef je geen nieuwe bedrijfsmiddelen te kopen die maar korte tijd worden gebruikt. Dit geldt of het nu gaat om een bestelwagen, verhuiswagen, aanhangwagen of iets heel anders..

Natuurlijk is de huur inclusief alle diensten die je van een auto huren lange termijn mag verwachten, inclusief: eigenarenbelasting, volledige service, verzekering en btw. Zoals altijd is de btw aftrekbaar van de belasting. Als dit interessant klinkt, gebruik dan het boekingsformulier om een geweldige aanbieding te krijgen.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer: +31 85 048 1960

Mail: [email protected]

We doen altijd ons best om een stap verder te gaan zodat we aan je specifieke wensen kunnen voldoen. Voordat je contact met ons opneemt, is het een goed idee om te zien waar andere klanten hieronder vragen over stellen.

Meest gestelde vragen over autoverhuur op lange termijn bij Oscar

Zowel terugkerende als nieuwe klanten kunnen vragen hebben over het huren van een auto. Daarom hebben wij deze lijst met "meest gestelde vragen" opgesteld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ons auto huren lange termijn abonnement. Als u nog op zoek bent naar antwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Hoe lang kan mijn huurperiode duren?

Je kunt je auto huren lange termijn in contracten van 3, 6 en 12 maanden. Je bepaalt helemaal zelf hoe lang je je auto huren lange termijn contract wilt hebben.

Wat is er bij mijn lange termijn huur inbegrepen?

Wij bieden een auto huren lange termijn abonnement inclusief aansprakelijkheids- en omniumverzekering, groene belasting, pechhulp, service en 1.500 km per maand. Dit betekent dat jij als klant alleen verantwoordelijk bent voor de brandstof.

Moet ik een aanbetaling doen voor een auto huren lange termijn?

Aanbetalingen verschillen per afdeling. Daarom kunnen we je niet beloven of er wel of geen borg op je lange termijn auto zit, dit kun je direct op de auto zien.
Lees hier meer over onze borg

Moet ik een aanbetaling doen voor een auto huren lange termijn?

Er wordt 25% van de huurprijs voor de eerste maand of de volledige huurprijs voor de eerste maand in rekening gebracht, afhankelijk van hoe lang u de auto heeft gereserveerd.

Hoe wordt de huurauto opgehaald?

Zodra u een auto heeft geboekt, ontvangt u een e-mail met het adres en verdere informatie over de afhaalvestiging. U kunt de auto daar ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Kan ik een kortlopend huurcontract nemen als ik jonger ben dan 25 jaar?

Ja, het is mogelijk om met een auto abonnement af te sluiten als u jonger bent dan 25 jaar. Houd er wel rekening mee dat er een leeftijdsgrens geldt voor sommige auto's en dat er een hogere borg gevraagd kan worden.

Staat uw vraag er niet bij? Wij zitten elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden!

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur Auto abonnement
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
25,00€ tot 99,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 650 beoordelingen.