Koelwagen huren

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Een koelwagen huren in Nederland

Wilt u een koelwagen huren in Nederland? Of u nu bederfelijke goederen vervoert of gewoon extra ruimte nodig heeft voor uw volgende evenement, er zijn genoeg redenen om het huren van een koelwagen te overwegen. Dit is wat u moet weten over het vinden en huren van een koelwagen in Nederland.

Waarom u een koelwagen zou moeten huren

Het huren van een koelwagen in Nederland is een handige en voordelige oplossing voor levensmiddelenbedrijven om grote hoeveelheden producten gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. Deze voertuigen zorgen ervoor dat bederfelijke goederen in optimale conditie worden gehouden, omdat ze volledig zijn uitgerust met koelers waarmee de chauffeur de instellingen kan aanpassen aan de behoeften van de lading.

Door een koelwagen van Oscar te huren, hoeven Nederlandse bedrijven bovendien geen kostbare investeringen in extra opslagapparatuur meer te doen. Dit is niet alleen een veel eenvoudigere optie dan de aanschaf van meerdere bestelwagens, maar het elimineert ook de zorgen over mechanische storingen die vaak te duur zijn om te repareren.

Oscar verhuurlocaties met koelwagens

Arnhem-Oost

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Markweg 2, 6883 JM Velp (Gelderland)
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Heteren

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Weerbroek 3, 6666 ML Heteren
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Huissen

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Nijversheidstraat 10a, 6851 EJ Huissen
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Koeltrucks huren op lange termijn

Bij Oscar bieden wij bestuurders de vrijheid om slechts één maand per keer een auto abonnement af te sluiten. Met een betaalbare vaste maandprijs kunt u genieten van lange termijn huur van koelwagens en alle bijbehorende voordelen zoals verzekeringsdekking, kilometers en pechhulp.

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je een koelwagen huren?

Voor chauffeurs tussen 18 en 25 jaar is het huren van een koelwagen nu een optie! Sommige Oscar-locaties kunnen echter hun eigen leeftijdsbeperkingen hebben voor bepaalde typen auto's. Kijk voor meer informatie bij 'Meer informatie' in de lijst met zoekresultaten. Houd er bovendien rekening mee dat u mogelijk een extra borg moet betalen wanneer u boekt - dit bedrag varieert afhankelijk van uw leeftijd en de details van de betaalmethode - lees meer over onze borg voorwaarden via deze link.

Verhuur van koelwagens bij Oscar Autoverhuur

Oscar Autoverhuur verhuurt koelwagens voor degenen die een efficiënte en betrouwbare manier nodig hebben om temperatuurgevoelige items zoals voedsel, medicijnen en meer te vervoeren. Om het meeste uit uw gekoelde vrachtwagen te halen, helpt het om vooruit te plannen en rekening te houden met alle factoren die uw zending kunnen beïnvloeden.

Zorg ervoor dat u de laadcapaciteit van het voertuig kent en vul het alleen met items die binnen een bepaald temperatuurbereik moeten blijven. Plan zo nodig extra ritten of upgrades, zodat u de gewichtslimieten of temperaturen van delen van de zending niet overschrijdt. Denk ook aan verpakkingstijden, routes, planning voor ophalen en afzetten en of er extra hulpmiddelen nodig zijn (dekzeil, spanbanden of dozen).

Veelgestelde vragen over onze koelwagens

Hier zijn enkele antwoorden op vragen die onze klanten ons vaak stellen:

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een van uw koelwagens te besturen?

Nee. U mag onze koelwagens besturen met een normaal rijbewijs. In Nederland is dat een rijbewijs categorie B.

Wat kost het om een koelwagen te huren?

We hebben geen vaste prijzen voor onze koelwagens, omdat de prijzen variëren, afhankelijk van de autoverhuurlocatie. U vindt prijzen vanaf 84€.

Moet ik extra betalen als ik jonger ben dan 25 jaar?

Nee, wij rekenen geen extra huurkosten voor personen jonger dan 25 jaar. U kunt voor dezelfde prijs een koelwagen huren, ook als u jonger bent dan 25 jaar. We zullen in sommige gevallen een hogere borg vragen, maar deze wordt aan het einde van de huurperiode weer terugbetaald. Wel hebben wij een leeftijdslimiet op sommige koelwagen's.

Hoe krijg ik korting op jullie koelwagens?

Wij bieden geen speciale kortingen op onze koelwagens. Maar voor huren van meer dan 28 dagen bieden wij grote kortingen met onze lange termijn verhuurservice.

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur Koelwagen huren
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
84,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 650 beoordelingen.