Auto Huren Nijmegen

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Autoverhuur Nijmegen

Wij heten u van harte welkom bij Oscar Autoverhuur. Als u op zoek bent naar een huurauto in Nijmegen en omgeving, dan hebben wij voor u de beste oplossing. U hoeft alleen maar te zoeken op onze website www.oscar.nl, naar de stad waar u wilt huren.

Oscar is het verhuurbedrijf met meer locaties in heel Nederland en is uitgegroeid tot de favoriet in minder dan 2 jaar bedrijf. De klanten beoordelen het bedrijf met 4,4 op 5 en zijn zeer tevreden over de transparantie van het bedrijf en de goede service van de klantenservice.

Steun uw lokale autoverhuur in Nijmegen

Een van onze belangrijkste doelen is om samen te werken met lokale werkplaatsen en autodealers, om de lokale bedrijven te ondersteunen. Dankzij dat, kunnen wij ons vestigen op verschillende locaties in alle steden en niet alleen op de belangrijkste attracties zoals luchthavens, grote steden en havens. Wij willen bij u in de buurt zijn en het u gemakkelijker maken om een auto bij u in de buurt te vinden. Bovendien bieden we een gemakkelijke zoekervaring op onze website zonder verborgen kosten.

Oscar verhuurlocaties in en rond Nijmegen

Nijmegen

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Weurtseweg 301, 6541 AT Nijmegen
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Wijchen

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Mussenbergseweg 17, 6604 BS Wijchen
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Huissen

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Nijversheidstraat 10a, 6851 EJ Huissen
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Heteren

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Weerbroek 3, 6666 ML Heteren
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Prijzen van autoverhuur in Nijmegen

In de onderstaande tabel zie je de prijzen voor 3-daagse autohuur voor al onze autocategorieën. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet worden gegarandeerd, omdat ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de locatie in Nijmegen die eigenaar is van de auto.

Auto type Kilometers inbegrepen Prijs voor 3 dagen*
Micro auto 300 km
800 km
88,35 - 188,35 €
102,60 - 202,60 €
Kleine auto 300 km
800 km
99,75 - 204,75 €
116,85 - 221,85 €
Middelgrote auto 300 km
800 km
114 - 229 €
131,10 - 246,10 €
Grote auto 300 km
800 km
176,70 - 301,70 €
205,20 - 330,20 €
Luxe auto 300 km
800 km
151,05 - 301,05 €
176,70 - 326,70 €

* We kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en is afhankelijk van de individuele auto en locatie in Nijmegen. Prijzen worden gemeten op werkdagen.

Goedkoop auto huren in Nijmegen

Nijmegen is een stad in Nederland en er wonen ongeveer 170.000 mensen. Het werd voor het eerst gesticht in de Romeinse tijd als een fort naast de Waal die er doorheen loopt. Het stadscentrum is vrij compact en kan te voet binnen 15 minuten worden doorkruist. Nijmegen's grootste aanspraak op roem is haar status als de oudste stad van Nederland, gesticht in 50 na Christus.

Waarom een auto huren in Nijmegen?

Bij het kiezen van een bestemming voor uw volgende vakantie zijn veel factoren van belang. Een van de belangrijkste is zeker of u van plan bent u te verplaatsen, en zo ja, hoe zal dat gebeuren? Wat voor soort (of combinatie) vervoer heb ik nodig om het verkennen van Nijmegen zo gemakkelijk mogelijk te maken?

Voor veel mensen is het huren van een auto de beste optie. Het geeft je de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen en alles te zien wat een bestemming te bieden heeft. En als het gaat om het huren van een auto, dan is Nijmegen een goede keuze.

Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Nijmegen is een grote stad waar veel te zien en te doen is. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer, bent u waarschijnlijk veel tijd kwijt om van de ene naar de andere plaats te komen. Maar met een huurauto kunt u zich gemakkelijk verplaatsen en het meeste uit uw tijd in Nijmegen halen.
 2. Een huurauto geeft u de vrijheid om verder te gaan dan de stadsgrenzen. Er is genoeg te zien en te doen in Nijmegen zelf, maar er is ook veel te ontdekken in de omgeving. Met een huurauto kunt u gemakkelijk nabijgelegen steden en attracties bezoeken.
 3. Een huurauto is vaak voordeliger dan andere vervoersmogelijkheden. Als u de kosten van taxi's of openbaar vervoer meerekent, kan het huren van een auto best voordelig zijn.
 4. Een huurauto kan een goede optie zijn als u met een groep reist. Het is handiger dan te proberen ieders schema's op elkaar af te stemmen en het maakt het makkelijk om een auto te huren.

De omgeving van Nijmegen

Als u bij Oscar Autoverhuur Nijmegen boekt, rijdt u graag naar andere gebieden, want bij ons is 100 km per dag gratis inbegrepen.

Nijmegen is een stad in Nederland. Het ligt in het oosten van het land, dicht bij de Duitse grens. De stad ligt in een landelijk gebied, omgeven door bossen en rivieren. Nijmegen is een populaire toeristische bestemming, dankzij de prachtige omgeving en de historische bezienswaardigheden. Vlakbij Nijmegen ligt het natuurpark Mookerheide. Mookerheide herbergt bijzondere Nederlandse natuur en wilde dieren.

Auto huren in Nijmegen om naar het buitenland te reizen?

Als u buiten de grenzen van Nederland moet reizen, moet u een internationale verzekering afsluiten, om gedekt en verzekerd te zijn in het buitenland.

Ook willen wij u eraan herinneren welke documenten u bij de hand moet hebben als u de auto op een van onze locaties ophaalt: standaard rijbewijs (type B) en een creditcard of bankpas.

De locatie kan u om een borgsom vragen, afhankelijk van het type reservering: type auto, leeftijd van de hoofdbestuurder, aantal dagen, etc.

Oscar huurauto locaties in Nijmegen

Als u wilt ontdekken waar u de locaties in Nijmegen kunt vinden, kunt u klikken op "locaties" in het bovenste menu van deze pagina en vindt u een interactieve kaart met meer details.

Oscar is de oplossing om een auto te huren in de buurt van uw huis, zonder dat u een grote reis naar de grote stad of naar de grote luchthaven hoeft te maken om een verhuurservice te hebben. Wij willen een lokale en betaalbare huurauto's aanbieden, waarbij het ophalen en afleveren van het voertuig gemakkelijk en snel gaat, omdat u geen verrassingen of verborgen kosten heeft.

Grote vloot bij het auto huren in Nijmegen

Bij Oscar Autoverhuur vindt u alle soorten voertuigen. Onze vestigingen bieden verschillende soorten auto's: kleine, middelgrote en grote personenauto's, maar u kunt ook een minibus met 6 en 9 zitplaatsen huren. Of als u wat werk moet doen en spullen moet verplaatsen, kunt u ook een verhuiswagen of busje huren.

Busje huren in Nijmegen

Oscar Autoverhuur in Nijmegen biedt busjes te huur aan, een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en betaalbare manier om zich te verplaatsen in de stad. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden, verhuist naar een nieuwe woning of een bedrijfsevenement organiseert, bij Oscar Autoverhuur vind je altijd wel een busje dat past bij jouw behoeften.

Het aanbod van busjes varieert van kleine bestelbusjes tot grote personenbusjes met plaats voor wel 9 personen. Door een busje te huren bij Oscar Autoverhuur in Nijmegen, heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Openingstijden in Nijmegen

Laat u informeren over de openingstijden op onze locaties in Nijmegen. Ga naar onze website www.oscar.nl en klik op "locaties" in het bovenste menu. U vindt een interactieve kaart waar u op elke locatie kunt klikken om de openingstijden te controleren. Na het aanklikken van de locatie kunt u ook het specifieke adres van deze locatie zien.

De afhaal- en bezorgtijden worden per locatie vastgesteld, maar zijn altijd van's morgens vroeg tot's avonds laat.

Lokale, gemakkelijke en betaalbare autohuur in Nijmegen

Als u een auto wilt reserveren bij Oscar, hoeft u alleen maar de beschikbare auto's rond uw locatie te controleren. Zodra u het reserveringsproces hebt afgerond, garanderen wij u een zeer gemakkelijke haal- en brengservice.

Wilt u weten welke stappen ons boekingsproces omvat?

Slechts 3 stappen en u heeft uw reservering! Let op de volgende informatie:

 • Stap 1: Schrijf uw postcode of de naam van uw stad in de zoekbalk op de website. Kies de exacte data waarop u een auto wilt huren en klik op "zoeken". U krijgt dan een lijst te zien met locaties en de beschikbare auto's per locatie. Selecteer het voertuig en controleer wat u in uw huur wilt opnemen. In dit gedeelte moet u de extra benodigde kilometers, de verzekering, de extra bestuurder (indien nodig) en eventuele extra accessoires toevoegen.
 • Stap 2: Voer uw persoonlijke gegevens in. Wij hebben uw volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en een persoonlijk wachtwoord nodig dat u moet aanmaken om een gebruiker bij Oscar te worden. Met deze gebruiker kunt u inloggen op onze website en mobiele app om uw reserveringen te bekijken.
 • Stap 3: Betalingsinformatie. U moet de creditcardgegevens invullen en u bent klaar om te betalen. Wanneer u geen creditcard ter beschikking heeft, kunt u kiezen voor iDeal. U ontvangt een bevestigingsmail met de bevestiging van de reservering. U bent klaar om in een van onze huurauto's te rijden!

Koop extra kilometers op voorhand en bespaar geld

U hoeft niet te wachten tot de ophaaldatum om meer kilometers aan uw huurauto toe te voegen. U kunt extra kilometers reserveren tijdens het reserveringsproces en u bespaart geld. Bekijk de volgende kortingen voor auto huren in Nijmegen:

 • 100 km - Bespaar 10%
 • 200 km - Bespaar 20%
 • 300 km - Bespaar 30%
 • 400 km - Bespaar 40%

Abonnement bij Oscar Autoverhuur

Heeft u een voertuig nodig voor meer dan 28 opeenvolgende dagen in Nijmegen? Vind de beste prijzen en aanbiedingen met ons Oscar Abonnement. U krijgt een betere prijs voor een lange huurperiode. Wij omvatten 40 kilometer per dag en de mogelijkheid om extra km op te nemen met grote kortingen. Laat u informeren door onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Neem contact met ons op!

Topattracties in Nijmegen

Er zijn veel dingen te zien en te doen in Nijmegen, maar hier is een lijst met een paar ervan.

Waalbrug

De oudste en grootste attractie van Nijmegen is de Waalbrug. De brug is gebouwd rond 1935, maar heeft sindsdien veel veranderingen ondergaan! Een van die veranderingen is gedaan door studenten van de Radboud Universiteit toen ze een deel ervan veranderden in een gigantische piano. Door de piano is de brug een ware toeristische trekpleister geworden.

Valkhof Museum

Een andere bekende attractie in Nijmegen is het Valkhof Museum. Het museum heeft kunstwerken van verschillende beroemde kunstenaars zoals Van Gogh, Rembrandt en meer. Het heeft ook een aantal historische voorwerpen uit verschillende periodes zoals Romeinse artefacten en middeleeuwse schilderijen die eeuwen oud zijn! Als u meer wilt weten over de geschiedenis in Nijmegen of elders in Nederland, dan is dit museum perfect voor u!

Goffertpark

Er is ook een zeer populair park genaamd het Goffertpark. In dit park zijn er zowel sportvelden als speeltuinen met schommels en andere leuke dingen voor kinderen. Er is zelfs een openluchttheater waar live optredens plaatsvinden, zoals concerten en toneelstukken.

Valkhof Vesting

Het Valkhof fort heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad Nijmegen, werd het voor het eerst gebouwd door de Romeinen in de 1e eeuw na Christus. In de middeleeuwen werd het fort uitgebreid en versterkt en diende het als een belangrijke verdedigingspost tegen invallen uit zowel Frankrijk als Duitsland.

Vandaag de dag is het Valkhof een populaire toeristische bestemming, en de buitenmuren bieden een prachtig uitzicht op de stad beneden. Bezoekers kunnen ook de overblijfselen van het binnenste kasteel verkennen, waaronder een oude kapel en verschillende ondergrondse tunnels. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige omgeving is het Valkhof ongetwijfeld een van Nederlands meest gewaardeerde culturele schatten.

De Stevenskerk

Er is ook De Stevenskerk die in 1399 werd gebouwd en er nog steeds staat! En als u op zoek bent naar iets buiten de gebaande paden, zijn er tal van prachtige parken, bossen en andere natuurgebieden rondom Nijmegen die een bezoek waard zijn wanneer u deze historische stad bezoekt. Dus aarzel niet - begin vandaag nog met verkennen!

Oscar Klantenservice

Wij staan altijd tot uw beschikking voor elke twijfel of vraag die u heeft voor, tijdens of na uw boekingsproces. Wilt u weten hoeveel de huur kost in Nijmegen? Of wilt u de locaties bij u in de buurt weten? Of welk type auto een bepaalde locatie heeft?

Voor elk verzoek of extra informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

Wij willen graag weten hoe uw ervaring met Oscar was

Wij willen graag weten hoe uw ervaring was tijdens uw huur met Oscar in Nijmegen. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties om ons product en onze diensten te verbeteren.

Wij moedigen u aan om over uw persoonlijke ervaring met ons op Trustpilot te schrijven, omdat uw mening voor ons heel belangrijk is om onze zwakke en sterke punten te begrijpen.

Oscar relaties zijn tevreden klanten. Met meer dan 650 reviews hebben wij een beoordeling van 4,4 uit 5 op Trustpilot.

Andere klanten in Nijmegen vragen ook

Onderstaand vindt u een selectie van vaak gestelde vragen over onze auto verhuur in Nijmegen:

Wat kost het om een auto te huren in Nijmegen?

Bij Oscar Autoverhuur hebben we zowat de beste prijzen voor autoverhuur in heel Nederland. Daarom boek je bij ons al een auto vanaf 25€ per dag in Nijmegen.

Mag ik zelf in een bestelbus of verhuisbus rijden?

Ja, iedereen met een regulier rijbewijs (rijbewijs B) mag in onze bestelbussen en verhuisbussen rijden. U kunt een bestelbus of verhuisbus in Nijmegen huren door onze zoekfunctie te gebruiken op onze website.

Rekenen jullie een vergoeding voor jonge bestuurders?

Nee, dat doen we niet. Wanneer u een auto huurt in Nijmegen, betaalt u dezelfde kosten ongeacht uw leeftijd. Het kan zijn dat u een hogere borg moet betalen als u jonger dan 25 bent, maar die krijgt u, uiteraard, terug aan het einde van de huurperiode. Houdt er wel rekening mee dat er voor sommige auto’s een leeftijdsbeperking geldt.

Oscar Autoverhuur Nijmegen Oscar Autoverhuur Nijmegen Auto huren Nijmegen
Oscar Autoverhuur Holland Mercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
25,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00