Auto Huren Arnhem

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Autoverhuur Arnhem

Wij heten u van harte welkom bij Oscar Autoverhuur. Als u op zoek bent naar een huurauto in Arnhem en omgeving, dan hebben wij voor u de beste oplossing. U hoeft alleen maar te zoeken op onze website www.oscar.nl, naar de stad waar u wilt huren.

Oscar is het verhuurbedrijf met meer locaties in heel Nederland en is uitgegroeid tot de favoriet in minder dan 2 jaar bedrijf. De klanten beoordelen het bedrijf met 4,4 op 5 en zijn zeer tevreden over de transparantie van het bedrijf en de goede service van de klantenservice.

Steun uw lokale autoverhuur in Arnhem

Een van onze belangrijkste doelen is om samen te werken met lokale werkplaatsen en autodealers, om de lokale bedrijven te ondersteunen. Dankzij dat, kunnen wij ons vestigen op verschillende locaties in alle steden en niet alleen op de belangrijkste attracties zoals luchthavens, grote steden en havens. Wij willen bij u in de buurt zijn en het u gemakkelijker maken om een auto bij u in de buurt te vinden. Bovendien bieden we een gemakkelijke zoekervaring op onze website zonder verborgen kosten.

Oscar verhuurlocaties in en rond Arnhem

Arnhem Centrum

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Snelliusweg 24, 6827 DH Arnhem
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Arnhem-Oost

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Markweg 2, 6883 JM Velp (Gelderland)
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Duiven

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Innovatie 16, 6921 RN Duiven
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Zevenaar

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Kelvinstraat 24, 6902 PW Zevenaar
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Huissen

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Nijversheidstraat 10a, 6851 EJ Huissen
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Heteren

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Weerbroek 3, 6666 ML Heteren
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Goedkoop auto huren in Arnhem met Oscar

In de onderstaande tabel zie je de prijzen voor 3-daagse autohuur voor al onze autocategorieën. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet worden gegarandeerd, omdat ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de locatie in Arnhem die eigenaar is van de auto.

Auto type Kilometers inbegrepen Prijs voor 3 dagen*
Micro auto 300 km
800 km
88,35 - 188,35 €
102,60 - 202,60 €
Kleine auto 300 km
800 km
99,75 - 204,75 €
116,85 - 221,85 €
Middelgrote auto 300 km
800 km
114 - 229 €
131,10 - 246,10 €
Grote auto 300 km
800 km
176,70 - 301,70 €
205,20 - 330,20 €
Luxe auto 300 km
800 km
151,05 - 301,05 €
176,70 - 326,70 €

* We kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en is afhankelijk van de individuele auto en locatie. Prijzen worden gemeten op werkdagen.

Goedkope huurauto's in Arnhem

Arnhem is een stad in het oosten van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland en heeft ongeveer 150.000 inwoners. Arnhem staat bekend om zijn vele musea en historische bezienswaardigheden. De stad herbergt ook een groot aantal parken en tuinen. Arnhem is een populaire toeristische bestemming voor zowel Nederlandse als internationale bezoekers.

Arnhem ligt aan de rivier de Rijn, die door de stad stroomt. De rivier vormt een prachtig decor voor veel van de Arnhemse parken en tuinen. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de Romeinse tijd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Arnhem een belangrijke strategische locatie, waar in 1944 de Slag om Arnhem plaatsvond.

Tegenwoordig is Arnhem een bloeiende stad met een levendige cultuur en veel te zien en te doen. Bezoekers van Arnhem kunnen genieten van de musea en historische bezienswaardigheden, maar ook van de vele parken en tuinen. Er is voor ieder wat wils in deze Nederlandse stad.

Waarom een auto huren in Arnhem?

Bij het kiezen van een bestemming voor uw volgende vakantie zijn veel factoren van belang. Een van de belangrijkste is zeker of u van plan bent u te verplaatsen, en zo ja, hoe zal dat gebeuren? Wat voor soort (of combinatie) vervoer heb ik nodig om het verkennen van Arnhem zo gemakkelijk mogelijk te maken?

Voor veel mensen is het huren van een auto de beste optie. Het geeft je de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen en alles te zien wat een bestemming te bieden heeft. En als het gaat om een auto verhuren, dan is Arnhem een goede keuze.

Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Arnhem is een grote stad waar veel te zien en te doen is. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer, bent u waarschijnlijk veel tijd kwijt om van de ene naar de andere plaats te komen. Maar met een huurauto kunt u zich gemakkelijk verplaatsen en het meeste uit uw tijd in Arnhem halen.
 2. Een huurauto geeft u de vrijheid om buiten de stadsgrenzen te verkennen. Er is genoeg te zien en te doen in Arnhem zelf, maar er is ook veel te ontdekken in de omgeving. Met een huurauto kunt u gemakkelijk nabijgelegen steden en attracties bezoeken.
 3. Een huurauto is vaak voordeliger dan andere vervoersmogelijkheden. Als u de kosten van taxi's of openbaar vervoer meerekent, kan het huren van een auto best voordelig zijn.
 4. Een huurauto kan een goede optie zijn als u met een groep reist. Het is handiger dan te proberen ieders schema's op elkaar af te stemmen en het maakt het gemakkelijk om een auto te huren.

De omgeving van Arnhem

Als u bij Oscar Autoverhuur Arnhem boekt, rijdt u graag naar andere gebieden, want bij ons is 100 km per dag gratis inbegrepen.

De omgeving van Arnhem is schilderachtig, met fietsers en voetgangers die de smalle straatjes met auto's delen. De stad is omgeven door groene velden en er lopen veel grachten doorheen.

Arnhem is goed verbonden met de rest van Nederland, met goede vervoersverbindingen naar grotere steden als Nijmegen en Apeldoorn. Of u nu op zoek bent naar de Nederlandse geschiedenis of gewoon wilt genieten van een mooie stad op het platteland, Arnhem is zeker een bezoek waard.

Auto huren Arnhem om naar het buitenland te reizen?

Als u buiten de grenzen van Nederland moet reizen, moet u een internationale verzekering afsluiten, om gedekt en verzekerd te zijn in het buitenland.

Ook willen wij u eraan herinneren welke documenten u bij de hand moet hebben als u de auto op een van onze locaties ophaalt: standaard rijbewijs (type B) en een creditcard of bankpas.

De locatie kan u om een borgsom vragen, afhankelijk van het type reservering: type auto, leeftijd van de hoofdbestuurder, aantal dagen, etc.

Oscar huurauto locaties in Arnhem

Als u wilt ontdekken waar u de locaties in Arnhem kunt vinden, kunt u klikken op "locaties" in het bovenste menu van deze pagina en vindt u een interactieve kaart met meer details.

Oscar is de oplossing om een auto te huren in de buurt van uw huis, zonder dat u een grote reis naar de grote stad of naar de grote luchthaven hoeft te maken om een verhuurservice te hebben. Wij willen een lokale en betaalbare huurauto's aanbieden, waarbij het ophalen en afleveren van het voertuig gemakkelijk en snel gaat, omdat u geen verrassingen of verborgen kosten heeft.

Oscar Autoverhuur heeft verschillende locaties in Arnhem waar je gemakkelijk een auto kunt huren. Of je nu in Arnhem Noord, Arnhem Zuid of in de buurt van Arnhem centraal station bent, er is altijd wel een Oscar autohuur-locatie in de buurt.

De vloot van Oscar Autoverhuur Arnhem

Bij Oscar Autoverhuur bieden we een breed assortiment aan voertuigen. Onze vestigingen bieden verschillende soorten auto's: kleine, middelgrote en grote personenauto's, maar u kunt ook een minibus met 6 en 9 zitplaatsen huren. Of als u wat werk moet doen en spullen moet verplaatsen, kunt u ook een verhuiswagen of busje huren.

Busje huren in Arnhem

Oscar Autoverhuur in Arnhem biedt busjes te huur aan, een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en betaalbare manier om zich te verplaatsen in de stad. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden, verhuist naar een nieuwe woning of een bedrijfsevenement organiseert, bij Oscar Autoverhuur vind je altijd wel een busje dat past bij jouw behoeften.

Het aanbod van busjes varieert van kleine bestelbusjes tot grote personenbusjes met plaats voor wel 9 personen. Door een busje te huren bij Oscar Autoverhuur in Arnhem, heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Openingstijden in Arnhem

Laat u informeren over de openingstijden op onze locaties in Arnhem. Ga naar onze website www.oscar.nl en klik op "locaties" in het bovenste menu. U vindt een interactieve kaart waar u op elke locatie kunt klikken om de openingstijden te controleren. Na het aanklikken van de locatie kunt u ook het specifieke adres van deze locatie zien.

De afhaal- en bezorgtijden worden per locatie vastgesteld, maar zijn altijd van's morgens vroeg tot's avonds laat.

Lokale, gemakkelijke en betaalbare autohuur in Arnhem

Als u een auto wilt reserveren bij Oscar, hoeft u alleen maar de beschikbare auto's rond uw locatie te controleren. Zodra u het reserveringsproces hebt afgerond, garanderen wij u een zeer gemakkelijke haal- en brengservice.

Wilt u weten welke stappen ons boekingsproces omvat?

Slechts 3 stappen en u heeft uw reservering! Let op de volgende informatie over het boeken van een huurauto in Arnhem bij Oscar:

 • Stap 1: Schrijf uw postcode of de naam van uw stad in de zoekbalk op de website. Kies de exacte data waarop u een auto wilt huren en klik op "zoeken". U krijgt dan een lijst te zien met locaties en de beschikbare auto's per locatie. Selecteer het voertuig en controleer wat u in uw huur wilt opnemen. In dit gedeelte moet u de extra benodigde kilometers, de verzekering, de extra bestuurder (indien nodig) en eventuele extra accessoires toevoegen.
 • Stap 2: Voer uw persoonlijke gegevens in. Wij hebben uw volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en een persoonlijk wachtwoord nodig dat u moet aanmaken om een gebruiker bij Oscar te worden. Met deze gebruiker kunt u inloggen op onze website en mobiele app om uw reserveringen te bekijken.
 • Stap 3: Betalingsinformatie. U moet de creditcardgegevens invullen en u bent klaar om te betalen. Wanneer u geen creditcard ter beschikking heeft, kunt u kiezen voor iDeal. U ontvangt een bevestigingsmail met de bevestiging van de reservering. U bent klaar om in een van onze huurauto's te rijden!

Koop extra kilometers op voorhand en bespaar geld

U hoeft niet te wachten tot de ophaaldatum om meer kilometers aan uw huurauto toe te voegen. U kunt extra kilometers reserveren tijdens het reserveringsproces en u bespaart geld. Bekijk de volgende kortingen voor auto huren in Arnhem:

 • 100 km - Bespaar 10%
 • 200 km - Bespaar 20%
 • 300 km - Bespaar 30%
 • 400 km - Bespaar 40%

Abonnement bij Oscar Autoverhuur Arnhem

Heeft u een voertuig nodig voor meer dan 28 opeenvolgende dagen? Vind de beste prijzen en aanbiedingen met ons Oscar Abonnement. U krijgt een betere prijs voor een lange huurperiode. Wij omvatten 40 km per dag en de mogelijkheid om extra km op te nemen met grote kortingen. Laat u informeren door onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Neem contact met ons op!

Topattracties in Arnhem

Er zijn veel leuke dingen te zien en te doen in Arnhem. Hier zijn enkele van de topattracties die u moet bekijken als u in de stad bent:

Bezoek het Openluchtmuseum

Het Openluchtmuseum is een must voor iedereen die Arnhem bezoekt. Dit enorme museum toont traditionele Nederlandse architectuur, cultuur en geschiedenis. U kunt er zelfs traditionele Nederlandse ambachten uitproberen!

Maak een wandeling door het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een van de grootste nationale parken van Nederland. Het is perfect voor een dagje wandelen, fietsen of gewoon genieten van het uitzicht. Vergeet niet het museum van het park te bezoeken, met een collectie werken van Piet Mondriaan.

Bekijk de dierentuin van Arnhem

In de dierentuin van Arnhem, Burgers Zoo, leven meer dan 1000 dieren, waaronder leeuwen, tijgers en giraffen. De dierentuin heeft ook een geweldige speeltuin voor kinderen.

Bezoek het Airborne Museum

Het Airborne Museum is gewijd aan de Slag om Arnhem, die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd uitgevochten. Het museum heeft een uitgebreide collectie artefacten en foto's van de slag.

Winkelen op de Markt van Arnhem

De Markt van Arnhem is een geweldige plek om verse producten, vlees, kaas en andere Nederlandse specialiteiten te vinden. Probeer zeker stroopwafels - ze zijn een plaatselijke favoriet!

Oscar Klantenservice

Wij staan altijd tot uw beschikking voor elke twijfel of vraag die u heeft voor, tijdens of na uw boekingsproces. Wilt u weten hoeveel de huur kost? Of wilt u de locaties bij u in de buurt weten? Of welk type auto een bepaalde locatie heeft?

Voor elk verzoek of extra informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

Wij willen graag weten hoe uw ervaring met Oscar was

Wij willen graag weten hoe uw ervaring was tijdens uw huur met Oscar in Arnhem. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties om ons product en onze diensten te verbeteren.

Wij moedigen u aan om over uw persoonlijke ervaring met ons op Trustpilot te schrijven, omdat uw mening voor ons heel belangrijk is om onze zwakke en sterke punten te begrijpen.

Andere klanten in Arnhem vragen ook

Onderstaand vindt u een selectie van vaak gestelde vragen over onze auto verhuur in Arnhem:

Wat kost het om een auto te huren in Arnhem?

Bij Oscar Autoverhuur hebben we zowat de beste prijzen voor autoverhuur in heel Nederland. Daarom boek je bij ons al een auto vanaf 25€ per dag in Arnhem.

Mag ik zelf in een bestelbus of verhuisbus rijden?

Ja, iedereen met een regulier rijbewijs (rijbewijs B) mag in onze bestelbussen en verhuisbussen rijden. U kunt een bestelbus of verhuisbus in Arnhem huren door onze zoekfunctie te gebruiken op onze website.

Rekenen jullie een vergoeding voor jonge bestuurders?

Nee, dat doen we niet. Wanneer u een auto huurt in Arnhem, betaalt u dezelfde kosten ongeacht uw leeftijd. Het kan zijn dat u een hogere borg moet betalen als u jonger dan 25 bent, maar die krijgt u, uiteraard, terug aan het einde van de huurperiode. Houdt er wel rekening mee dat er voor sommige auto’s een leeftijdsbeperking geldt.

Oscar Autoverhuur Arnhem Oscar Autoverhuur Arnhem Auto huren Arnhem
Oscar Autoverhuur Holland Mercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
25,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 650 beoordelingen.