Auto huren in Ede

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Autoverhuur Ede

Wij heten u van harte welkom bij Oscar Autoverhuur. Als u op zoek bent naar een huurauto in Ede en omgeving, dan hebben wij voor u de beste oplossing. U hoeft alleen maar te zoeken op onze website www.oscar.nl, naar de stad waar u wilt huren.

Oscar is het verhuurbedrijf met meer locaties in heel Nederland en is uitgegroeid tot de favoriet in minder dan 2 jaar bedrijf. De klanten beoordelen het bedrijf met 4,4 op 5 en zijn zeer tevreden over de transparantie van het bedrijf en de goede service van de klantenservice.

Steun uw lokale autoverhuur in Ede

Een van onze belangrijkste doelen is om samen te werken met lokale werkplaatsen en autodealers, om de lokale bedrijven te ondersteunen. Dankzij dat, kunnen wij ons vestigen op verschillende locaties in alle steden en niet alleen op de belangrijkste attracties zoals luchthavens, grote steden en havens. Wij willen bij u in de buurt zijn en het u gemakkelijker maken om een auto bij u in de buurt te vinden. Bovendien bieden we een gemakkelijke zoekervaring op onze website zonder verborgen kosten.

Oscar verhuurlocaties in en rond Ede

Ede de Bospoort

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Bospoort 23A, 6711 BT Ede
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Ede Klaphekweg

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Klaphekweg 18b, 6713 HN Ede
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Veenendaal De Klomp

Ontvangt geen auto's buiten de openingstijden
Stationsweg 8, 6745 XM De Klomp
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Veenendaal

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Wageningselaan 22, 3903 LA Veenendaal
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Otterlo-Ede

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Apeldoornseweg 166, 6731 SC Otterlo
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Lunteren

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Wormshoefweg 25, 6741 ZG Lunteren
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Scherpenzeel

Ontvangt auto's buiten openingstijden (via sleutelbox)
Holleweg 20, 3925 LW Scherpenzeel
bekijk locatie

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Gesloten

Prijzen van autoverhuur in Ede

In de onderstaande tabel zie je de prijzen voor 3-daagse autohuur voor al onze autocategorieën. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet worden gegarandeerd, omdat ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de locatie in Ede die eigenaar is van de auto.

Auto type Kilometers inbegrepen Prijs voor 3 dagen*
Micro auto 300 km
800 km
88,35 - 188,35 €
102,60 - 202,60 €
Kleine auto 300 km
800 km
99,75 - 204,75 €
116,85 - 221,85 €
Middelgrote auto 300 km
800 km
114 - 229 €
131,10 - 246,10 €
Grote auto 300 km
800 km
176,70 - 301,70 €
205,20 - 330,20 €
Luxe auto 300 km
800 km
151,05 - 301,05 €
176,70 - 326,70 €

* We kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en is afhankelijk van de individuele auto en locatie. Prijzen worden gemeten op werkdagen.

Goedkoop auto huren in Ede

Ede is een gemeente en een stad in het midden van Nederland, in de provincie Gelderland. Tot de gemeente Ede behoren ook de dorpen Lunteren en Bennekom. De stad telt iets meer dan 100.000 inwoners.

Ede staat bekend om zijn prachtige natuur en parken. Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt net buiten de stad en is een van de populairste toeristische bestemmingen in Nederland. Andere bezienswaardigheden zijn de Universiteit en Onderzoekscentrum Ede-Wageningen, een van 's werelds toonaangevende centra voor landbouwonderzoek, en het Koninklijk Nederlands Luchtmachtmuseum.

Tegenwoordig is Ede een bloeiende stad die veel te bieden heeft. Het staat bekend om zijn prachtige natuur en levendige cultuur. Er zijn veel dingen te zien en te doen in Ede, waardoor het de perfecte plek is om te bezoeken voor alle soorten reizigers.

Waarom een auto huren in Ede?

Bij het kiezen van een bestemming voor uw volgende vakantie zijn er veel factoren om te overwegen. Maar een van de belangrijkste is zeker de kwestie van vervoer. Hoe gaat u zich verplaatsen als u er eenmaal bent?

Voor veel mensen is het huren van een auto de beste optie. Het geeft je de vrijheid om in je eigen tempo te verkennen en alles te zien wat een bestemming te bieden heeft. En als het gaat om het huren van een auto, dan is Ede een goede keuze.

Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Ede is een stad waar veel te zien en te doen is. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer, bent u waarschijnlijk veel tijd kwijt om van de ene plek naar de andere te komen. Maar met een huurauto kunt u zich gemakkelijk verplaatsen en uw tijd in Ede optimaal benutten.
 2. Een huurauto geeft u de vrijheid om buiten de stadsgrenzen op verkenning te gaan. Er is genoeg te zien en te doen in Ede zelf, maar er is ook genoeg te ontdekken in de omgeving. Met een huurauto kunt u gemakkelijk nabijgelegen steden en attracties bezoeken.
 3. Een huurauto is vaak voordeliger dan andere vormen van vervoer. Wanneer u de kosten van taxi's of openbaar vervoer meerekent, kan het huren van een auto behoorlijk voordelig zijn.
 4. Een auto huren kan een goede optie zijn als u met een groep reist. Het is handiger dan te proberen ieders schema's te coördineren, en het maakt alles gemakkelijker.

De omgeving van Ede

Als u bij Oscar Autoverhuur Ede boekt, rijdt u graag naar andere gebieden, want bij ons is 100 km per dag gratis inbegrepen.

De omgeving van Ede is schilderachtig, met fietsers en voetgangers die de smalle straatjes met auto's delen. De stad is omgeven door groene velden en natuur.

Een auto huren in Ede om naar het buitenland te reizen?

Als u buiten de grenzen van Nederland moet reizen, moet u een internationale verzekering afsluiten, om gedekt en verzekerd te zijn in het buitenland.

Ook willen wij u eraan herinneren welke documenten u bij de hand moet hebben als u de auto op een van onze locaties ophaalt: standaard rijbewijs (type B) en een creditcard of bankpas.

De locatie kan u om een borgsom vragen, afhankelijk van het type reservering: type auto, leeftijd van de hoofdbestuurder, aantal dagen, etc.

Oscar Autoverhuur locaties in Ede

Als u wilt ontdekken waar u de locaties in Ede kunt vinden, kunt u klikken op "locaties" in het bovenste menu van deze pagina en vindt u een interactieve kaart met meer details.

Oscar is de oplossing om een auto te huren in de buurt van uw huis, zonder dat u een grote reis naar de grote stad of naar de grote luchthaven hoeft te maken om een verhuurservice te hebben. Wij willen een lokale en betaalbare verhuur aanbieden, waarbij het ophalen en afleveren van het voertuig gemakkelijk en snel gaat, omdat u geen verrassingen of verborgen kosten heeft.

Grote vloot bij het auto huren in Ede

Bij Oscar Autoverhuur vindt u alle soorten voertuigen. Onze vestigingen bieden verschillende soorten auto's: kleine, middelgrote en grote, maar u kunt ook een minibus met 6 en 9 zitplaatsen huren. Of als u wat werk moet doen en spullen moet verplaatsen, kunt u ook een busje of verhuiswagen huren.

Busje huren in Ede

Oscar Autoverhuur in Ede biedt busjes te huur aan, een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en betaalbare manier om zich te verplaatsen in de stad. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden, verhuist naar een nieuwe woning of een bedrijfsevenement organiseert, bij Oscar Autoverhuur vind je altijd wel een busje dat past bij jouw behoeften.

Het aanbod van busjes varieert van kleine bestelbusjes tot grote personenbusjes met plaats voor wel 9 personen. Door een busje te huren bij Oscar Autoverhuur in Ede, heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Openingstijden in Ede

Laat u informeren over de openingstijden op onze locaties in Ede. Ga naar onze website www.oscar.nl en klik op "locaties" in het bovenste menu. U vindt een interactieve kaart waar u op elke locatie kunt klikken om de openingstijden te controleren. Na het aanklikken van de locatie kunt u ook het specifieke adres van deze locatie zien.

De afhaal- en bezorgtijden worden per locatie vastgesteld, maar zijn altijd van's morgens vroeg tot's avonds laat.

Lokale, gemakkelijke en betaalbare autoverhuur in Ede

Als u een auto wilt reserveren bij Oscar, hoeft u alleen maar de beschikbare auto's rond uw locatie te controleren. Zodra u het reserveringsproces hebt afgerond, garanderen wij u een zeer gemakkelijke haal- en brengservice.

Wilt u weten welke stappen ons boekingsproces omvat?

Slechts 3 stappen en u heeft uw reservering! Let op de volgende informatie:

 • Stap 1: Schrijf uw postcode of de naam van uw stad in de zoekbalk op de website. Kies de exacte data waarop u een auto wilt huren en klik op "zoeken". U krijgt dan een lijst te zien met locaties en de beschikbare auto's per locatie. Selecteer het voertuig en controleer wat u in uw huur wilt opnemen. In dit gedeelte moet u de extra benodigde kilometers, de verzekering, de extra bestuurder (indien nodig) en eventuele extra accessoires toevoegen.
 • Stap 2: Voer uw persoonlijke gegevens in. Wij hebben uw volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en een persoonlijk wachtwoord nodig dat u moet aanmaken om een gebruiker bij Oscar te worden. Met deze gebruiker kunt u inloggen op onze website en mobiele app om uw reserveringen te bekijken.
 • Stap 3: Betalingsinformatie. U moet de creditcardgegevens invullen en u bent klaar om te betalen. Wanneer u geen creditcard ter beschikking heeft, kunt u kiezen voor iDeal. U ontvangt een bevestigingsmail met de bevestiging van de reservering. U bent klaar om in een van onze huurauto's te rijden!

Koop extra kilometers op voorhand en bespaar geld

U hoeft niet te wachten tot de ophaaldatum om meer kilometers aan uw huurauto toe te voegen. U kunt extra kilometers reserveren tijdens het reserveringsproces en u bespaart geld. Bekijk de volgende kortingen voor auto huren in Ede:

 • 100 km - Bespaar 10%
 • 200 km - Bespaar 20%
 • 300 km - Bespaar 30%
 • 400 km - Bespaar 40%

Abonnement bij Oscar Autoverhuur

Heeft u een voertuig nodig voor meer dan 28 opeenvolgende dagen? Vind de beste prijzen en aanbiedingen met ons Oscar Abonnement. U krijgt een betere prijs voor een lange huurperiode. Wij omvatten 40 km per dag en de mogelijkheid om extra km op te nemen met grote kortingen. Laat u informeren door onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Neem contact met ons op!

Topattracties in Ede

Er is van alles te zien en te doen in Ede, Nederland. Hier zijn enkele van de topattracties in en rond de stad:

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Dit nationale park is een van de grootste van het land en herbergt een verscheidenheid aan wilde dieren. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes door het park.

Ede-Wageningen Universiteit & Onderzoek

Deze universiteit is de thuisbasis van meer dan 20.000 studenten van over de hele wereld. De campus is prachtig en er is van alles te doen op de campus, zoals een bezoek aan de bibliotheek, musea en restaurants.

Oorlogsbegraafplaats Oosterbeek

Deze begraafplaats is de laatste rustplaats voor meer dan 7.000 soldaten die hun leven verloren tijdens de Tweede Wereldoorlog. De begraafplaats is prachtig en een zeer ontroerende plek om te bezoeken.

Huize Hartenstein

Dit historische huis werd gebouwd in 1609 en is een van de oudste gebouwen in Ede. Het huis is prachtig bewaard gebleven en staat open voor rondleidingen.

Oscar Klantenservice

Wij staan altijd tot uw beschikking voor elke twijfel of vraag die u heeft voor, tijdens of na uw boekingsproces. Wilt u weten hoeveel de huur kost? Of wilt u de locaties bij u in de buurt weten? Of welk type auto een bepaalde locatie heeft?

Voor elk verzoek of extra informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

Wij willen graag weten hoe uw ervaring met Oscar was

Wij willen graag weten hoe uw ervaring was tijdens uw huur met Oscar in Ede. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties om ons product en onze diensten te verbeteren.

Wij moedigen u aan om over uw persoonlijke ervaring met ons op Trustpilot te schrijven, omdat uw mening voor ons heel belangrijk is om onze zwakke en sterke punten te begrijpen.

Oscar relaties zijn tevreden klanten. Met meer dan 650 reviews hebben wij een beoordeling van 4,4 uit 5 op Trustpilot.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Ede

Wij hebben de meest gestelde vragen van onze klanten uit Ede verzameld:

Wat kost het om een auto te huren in Ede?

Je kunt al een auto huren vanaf € 39 per dag bij Oscar in Ede. Verzekeringen en 100 kilometer per dag zijn inbegrepen in de prijs.

Is er een bepaald rijbewijs nodig om een bestelbus of verhuisbus te mogen besturen?

U heeft geen speciaal rijbewijs nodig om volgens de wet in Nederland te mogen rijden in een bestelbus, verhuisbus of personenbus. U kunt dus al onze voertuigen in Ede besturen met een regulier rijbewijs (rijbewijs B).

Moet ik extra betalen als ik jonger ben dan 25?

Nee, wij rekenen geen vergoeding voor jonge bestuurders. In sommige gevallen stellen we wel een hogere borg in. U krijgt echter de borg terug aan het einde van de huurperiode. Bovendien hebben sommige auto’s een leeftijdsbeperking voor klanten. U kunt een auto huren in Ede voor dezelfde prijs ondanks dat u jonger bent dan 25.

Oscar Autoverhuur Ede Oscar Autoverhuur Ede Auto huren Ede
Oscar Autoverhuur Holland Mercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
29,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00