Verhuisbus huren

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Heeft u hulp nodig met Verhuizen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Oscar Autoverhuur kunt u gemakkelijk een verhuiswagen huren tegen een uitstekende prijs. U hoeft geen verhuizer in te huren, maar kunt het geld besteden aan uw nieuwe appartement of huis.

U kunt verhuiswagens huren bij onze vestigingen in heel Nederland, zodat u gemakkelijk en goedkoop kunt verhuizen.

Huur een verhuiswagen in heel Nederland

Wij hebben vestigingen in heel Nederland. U hoeft dus nooit ver te rijden naar de dichtstbijzijnde Oscar-vestiging. Het overgrote deel van onze vestigingen biedt verhuur van verhuiswagens aan. Echter zijn er enkele filialen waar u geen verhuiswagen kunt huren - hier kunt u vaak wel een bestelwagen huren.

U kunt de zoekbalk bovenaan de pagina gebruiken om de mogelijkheden bij u in de buurt te bekijken en de beschikbaarheid van onze verhuiswagens te zien.

Wanneer u een verhuiswagen huurt bij Oscar, zit de aansprakelijkheids- en aanrijding verzekering inbegrepen bij de huurprijs.

Daarnaast bieden wij 100 kilometer per dag aan, wanneer u een verhuiswagen bij ons huurt. Als u verhuist en meer dan 100 kilometer nodig heeft, kunt u extra kilometers kopen.

Wat wij u kunnen bieden

Wij bieden verhuiswagens aan in veel verschillende maten. Als u veel te verhuizen heeft, zult u de geschikte verhuiswagen vinden die precies de nodige ruimte biedt.

Bij Oscar bieden wij verhuiswagens aan met een inhoud van meer dan 20 m3, maar als u niet zoveel ruimte nodig heeft, kunt u ook gemakkelijk een van onze kleinere verhuiswagens of aanhangers huren tegen nog lagere prijzen.

Veel van de verhuiswagens die wij aanbieden hebben liften, zodat u ook gemakkelijk zwaardere voorwerpen kunt vervoeren.

Huur een verhuiswagen op doordeweekse dagen

Veel van onze vestigingen verhuren van maandag tot en met donderdag tegen lagere prijzen dan in het weekend. Een aanbod dat u niet kunt weigeren!

Als u ziet dat een van onze verhuiswagens een gereduceerde prijs heeft, dan kunt u deze op doordeweekse dagen voor een lagere prijs huren. Op die manier kunt u geld besparen als u boekt tussen maandag en donderdag.

Regels voor onze verhuiswagens

Bij Oscar mag iedereen met een autorijbewijs onze verhuiswagens besturen. Iedereen die een auto mag besturen, mag ook een verhuiswagen huren en besturen. Bij het ophalen van uw vrachtwagen, toont u uw rijbewijs en zorgverzekeringskaart.

Als je tussen de 18-24 jaar oud bent, kun je zonder problemen een verhuiswagen bij ons huren, maar er wordt dan wel een hogere borg gevraagd. Ook het eigen risico zal hoger zijn. Na afloop van de huurperiode krijgt u de borgsom terugbetaald.

Indien de auto naar het buitenland moet worden gereden, wordt voor aanvang van de huurperiode een extra kleine vergoeding in rekening gebracht voor verzekerings redenen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vragen heeft over uw huur of op zoek bent naar een offerte, kunt u ons bellen op +31 85 048 1960 of contact met ons opnemen via onze e-mail [email protected].

Huur de gewenste verhuiswagen door het selecteren van de meest dichtstbijzijnde vestiging in de zoekbalk, selecteer de gewenste data, en klik op Zoek Huurauto. We kijken er naar uit om u te helpen met uw verhuizing.

Veelgestelde vragen over onze verhuiswagens

Hier zijn enkele antwoorden op de meest gestelde vragen:

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een verhuiswagen te besturen?

Nee. U mag onze verhuiswagens besturen met een normaal rijbewijs. In Nederland is dat een rijbewijs categorie B.

Wat kost het huren van een verhuiswagen?

We hebben geen vaste prijs voor onze verhuiswagens, omdat de prijzen variëren, afhankelijk van een verhuurlocatie. De prijzen variëren echter normaal gesproken van 84€ tot 94€.

Hoe krijg ik korting op uw verhuiswagens?

Wij bieden geen speciale kortingen op onze verhuiswagens.

Maar voor de meeste van onze verhuiswagens bieden wij een lagere huurprijs van maandag tot en met donderdag, waardoor u kunt besparen op uw huur dan wanneer u in het weekend boekt.

Waarom zou ik kiezen voor Oscar Autoverhuur?

Bij Oscar Autoverhuur vindt u goedkope verhuiswagens in heel Nederland tegen de beste prijzen van het land. Wij hebben een grote selectie huurwagens, eenvoudige en simpele online boekingen en geen verborgen kosten. Zelfs onze klanten zijn het hiermee eens en daarom scoren wij meer dan 4,4 van de 5 sterren op Trustpilot.

Moet ik extra betalen als ik jonger ben dan 25?

Nee. Wij rekenen geen extra huurkosten voor chauffeurs onder de 25 jaar. U kunt een verhuiswagen huren voor dezelfde prijs, zelfs als u jonger bent dan 25 jaar. In sommige gevallen vragen we een grotere borgsom, maar die krijgt u aan het einde van de huur terug.

Houd er rekening mee dat er voor sommige verhuiswagens ook een leeftijdsgrens kan gelden, dus controleer de autodetails.

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur verhuisbus huren
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
69,00€ tot 99,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 750 beoordelingen.