Wilt u partner worden van Oscar?

Oscar is een innovatief autoverhuurplatform bestaande uit onafhankelijke locaties. Ons doel is om autoverhuur voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en aangenaam te maken.

Na het openen van 120 locaties in minder dan 2 jaar tijd en het winnen van The Best New E-commerce Award van de Deense Kamer van Koophandel, heeft Oscar haar succes in Denemarken bewezen. Nu komt Oscar naar Nederland en wij zijn op zoek naar partners. Bent u een autodealer of heeft u een autoverhuurbedrijf of werkplaats met minimaal 2 auto's, dan zijn wij op zoek naar u!

Software voor wagenparkbeheer

U maakt gebruik van onze software waarmee u uw wagenpark, boekingen en betalingen kunt controleren en monitoren.

Wij verzorgen het beheer voor u

Wij leiden klanten naar uw bedrijf, vergroten uw zichtbaarheid en verbeteren uw positionering. 

Kosten

Wij brengen 20% van het totale boekingsbedrag in rekening. De overige 80% is uw winst. Wanneer er geen boekingen zijn, brengen we u niets in rekening.

Lokale autoverhuur 

Autoverhuur is meestal alleen te vinden in grotere steden. Wij zijn lokaal bereikbaar, en nooit verder dan 20 kilometer van een klant verwijderd.

Betaalbare prijzen

Onze prijzen zijn tussen de 50-70% lager dan de prijzen die worden aangeboden door traditionele autoverhuurbedrijven.

Klanttevredenheid

Wij onderscheiden ons door toonaangevende klantenservice, daarom scoren wij meer dan 4,5 van de 5 sterren op Trustpilot.

Makkelijk te begrijpen

Onze klanten houden van het gemakkelijke en transparante online boekingsproces van onze website en mobiele app.

Selectie van auto's

We verhuren auto's, bestelwagens, verhuiswagens en minibussen, voertuigen die in de meeste steden doorgaans niet beschikbaar zijn.

Lange termijn verhuur

Een groeiend segment in de autoverhuurmarkt is een auto-abonnement, een dienst die steeds meer van onze klanten gebruiken.