Personenbus huren

Personenauto
Bestelbus
Verhuisbus
Personenbus

Moet u een minibus huren?

Ervaar de ultieme vrijheid!

Bij Oscar kunt u een personenbus huren met meer dan 5 zitplaatsen! Een personenbus is te huur met maximaal 9 zitplaatsen. De auto is dan te besturen met een normaal B-Rijbewijs. De meeste bussen rijden super comfortabel vanwege de lange wielbasis en zijn daarom ook uitermate geschikt voor een weekend weg of een lange vakantie samen met uw gezin of vrienden.

Bij Oscar Autoverhuur kunt u veel verschillende soorten minibussen huren voor elke activiteit.

Lees hieronder en ontdek de voordelen van huren bij Oscar Autoverhuur.

Minibus verhuur in heel Nederland

Met ons netwerk van filialen in heel Nederland, hoeft u nooit ver te zoeken naar uw dichtstbijzijnde Oscar vestiging. Het overgrote deel van onze vestigingen verhuren minibussen in verschillende afmetingen. Er is dus altijd een mogelijkheid om uw dagtocht, vakantie of weekend trip net iets makkelijker te maken.

Met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina, hebben wij het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een minibus te huren. U kunt door middel van de zoekpagina altijd uw juiste voertuig vinden op plaats, postcode of auto catagorie.

Prijzen voor huren van personenbussen

De prijzen in de tabel hieronder zijn de richtprijzen voor onze minibussen. De uiteindelijke prijzen worden bepaald door de individuele locaties van Oscar op basis van hun aanbod en kunnen variëren afhankelijk van de dag van de week en de tijd van het jaar.

1 dag vanaf Laagseizoen Hoogseizoen
Maandag - donderdag 101 € 131 €
Vrijdag - Zondag 119 € 131 €
Vakantie 119 € 143 €

* Alle prijzen zijn inclusief aansprakelijkheidsverzekering, omzetbelasting en 100 kilometer per dag.

Afmetingen van de minibussen

De auto's staan op onze website altijd goed omschreven. En omdat de auto die u bij online krijgt aangeboden ook daadwerkelijk de auto is die u krijgt, staan de juiste afmetingen ook op onze site weergegeven. 

Verder zijn minibussen beschikbaar in verschillende maten. Wij bieden zowel grotere als kleinere bussen aan met zitplaatsen voor 6 tot 9 personen. Een voorbeeld van een kleine bus zou een VW Touran of een Ford S-Max kunnen zijn. Allebei de busjes zijn kwaliteitsauto's met hoge veiligheidsnormen. Huur een van de kleinere voertuigen al vanaf 49,- euro. 

Als u ruimte voor meer mensen nodig heeft, bieden wij ook grotere minibussen aan. Voorbeelden hiervan zijn de Ford Transit Tourneo, een VW Transporter of een Fiat Ducato, De grotere minibussen hebben plaats voor maximaal 9 personen en kunnen worden bestuurd door een chauffeur met een standaard B-rijbewijs. Huur een van deze vanaf slechts 99 euro per dag.

Beide formaten hebben veel ruimte, zodat u gemakkelijk bagage kunt vervoeren met deze voertuigen. Er is standaard 100 kilometer per huurdag bij de prijs inbegrepen. Ook heeft u altijd de mogelijkheid om met korting extra kilometers te nemen.

Voor alle huurauto's geldt dat zowel de aansprakelijkheids- als de aanrijding verzekering bij de prijs zijn inbegrepen.

Snel in en uit het kantoor

Ons minibus verhuur richt zich op efficiëntie en gemak zonder overmatig papierwerk. Wij realiseren ons dat u zo snel mogelijk op weg wilt, en daar zorgen wij voor. Door de zoekfunctie bovenaan de pagina te gebruiken, krijgt u snel een overzicht de auto's die wij bij u in de buurt beschikbaar hebben. Daarnaast kunt u via onze website meteen boeken.

U kunt ook boeken door onze klantenservice te bellen op +31 85 048 1960.

Ook jongeren tussen de 18-24 jaar hebben de mogelijkheid om een van onze auto's te huren. Zij huren wel tegen een hoger eigen risico en een hogere borg, die door de desbetreffende vestiging wordt bepaald. Onze minibussen kunnen dus een prima optie zijn voor jongeren die op vakantie of voor een weekendje weg gaan.

Praktische informatie

Als u vragen heeft over onze minibus verhuur, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 048 1960 of via e-mail: [email protected]. Wij beantwoorden al uw vragen en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Gelieve bij het afhalen uw rijbewijs en legitimatiebewijs mee te nemen. Al onze minibussen kunnen bestuurd worden met een regulier B-Rijbewijs.

Als u de auto wil gebruiken om naar het buitenland te rijden, dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen over onze minibussen

Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen:

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een minibus te besturen?

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een minibus te besturen? Nee. U mag onze minibussen besturen met een normaal rijbewijs. In Nederland kunt u een voertuig met zitplaatsen en veiligheidsgordels voor maximaal 9 personen besturen met een normaal rijbewijs (rijbewijs categorie B).

Wat kost het huren van een minibus?

We hebben geen vaste prijzen voor onze minibussen, omdat de prijzen variëren, afhankelijk van de autoverhuurlocatie die u kiest. U vindt echter prijzen vanaf slechts 119€ voor een minibus met 9 zitplaatsen.

Hoe krijg ik korting op jullie minibussen?

Wij bieden geen speciale kortingen op onze minibussen. Op een beperkte selectie minibussen bieden wij echter een lagere huurprijs van maandag tot en met donderdag, waardoor u kunt besparen op uw huur dan wanneer u in het weekend boekt.

Moet ik extra betalen als ik jonger ben dan 25?

Nee. Wij rekenen geen extra huurkosten voor bestuurders onder de 25 jaar. U kunt een minibus huren voor dezelfde prijs, zelfs als u jonger bent dan 25 jaar. In sommige gevallen vragen we een grotere borgsom, maar die wordt aan het eind van de huurperiode volledig terugbetaald.

Merk op dat er voor sommige minibussen ook een leeftijdsgrens kan gelden, kijk bij "Meer informatie" wanneer u uw minibus selecteert.

Oscar Autoverhuur Oscar Autoverhuur personenbus huren
Oscar AutoverhuurMercuriusweg 5F
4051CV Ochten
NL
99,00€ tot 119,00€+31 85 048 196008:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 19:00 08:00 - 19:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

We zijn trots op onze geweldige recensies, waar we een score van 4,4 uit 5 hebben op Trustpilot met meer dan 750 beoordelingen.