Toestemmingsverklaring voor de nieuwsbrief van Oscar autoverhuur

Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Gebruik van het e-mailadres

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met het ontvangen van e-mails van Oscar autoverhuur. De e-mails die u zult ontvangen gaan over autoverhuur en hoe u kunt profiteren van het huren bij Oscar autoverhuur. Ze kunnen wedstrijden, aanbiedingen, nieuws, tips en tricks en ander marketingmateriaal bevatten. Het kan variëren hoe vaak u deze e-mails zult ontvangen. Wij gebruiken momenteel Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen.

Verzamelen van informatie

Wij verzamelen en bewaren informatie over uw interactie met onze nieuwsbrieven, onder meer of ze al dan niet worden geopend, hoe lang ze worden geopend, of er al dan niet op links wordt geklikt en wanneer de e-mail wordt verwijderd.

Deze informatie wordt geanonimiseerd en gebruikt voor statistische doeleinden. De statistieken worden gebruikt om onze service te verbeteren en om onze nieuwsbrieven doelgerichter te maken en de inhoud aan te passen.

Uitschrijven van nieuwsbrieven

U kunt zich op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven door hier te klikken.

Wanneer u zich afmeldt voor onze nieuwsbrief, wordt u verwijderd van de lijst met ontvangers en ontvangt u geen e-mails meer van ons, tenzij u daar anderszins toestemming voor hebt gegeven.

Wij kunnen uw gegevens in andere contexten bewaren, die niet zullen worden verwijderd bij het afmelden voor nieuwsbrieven. Bij het afmelden voor nieuwsbrieven worden geanonimiseerde gegevens voor statistische doeleinden niet verwijderd, aangezien deze geanonimiseerd zijn, is het niet mogelijk deze gegevens tot u te herleiden.

Correctie van gegevens

U kunt uw contactgegevens te allen tijde corrigeren door contact met ons op te nemen via [email protected] of door u af te melden voor de nieuwsbrief en u vervolgens opnieuw aan te melden.

U kunt te allen tijde toegang vragen tot de persoonlijke gegevens die wij over u verwerken. Wij verwerken uw gegevens zolang u op onze nieuwsbrief bent geabonneerd.